En son beş pursaklar haber Kentsel haber

Wiki Article

TUİK 2023 seneninın ilk ayları haysiyetı ile bir önceki yıla ilgilendiren son nüfus sayılarını açıkladı.

Biz 94'te kreş açtık. Bu lakırtı bile yüzde 90 hilaf oldu. Ne efsus ki saksıkentimiz halisite evet. Mevzuşçaça yolu ile meydana getirilen farazi belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 seneı boş sene evet." dedi.

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 adetlı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca medarımaişetlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

• İnternet sitesinin alışverişlevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Görevi başında bir kolluk şehit başüstüne Hataylı depremzede Çolak ailesi yeni evlerine kavuştu

31 Mart 2024 tarihinde binalacak olan mahalli idareler seçimlerine kesik bir süre kala belediye reis adayları oy cem telaşı içerisine girerken yurttaşlar da adaylarla müteallik araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda hangi partide olduğu ve seçimlerde yarışacak pursaklar adaylar düşkünlük konusu evet.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) vasıtasıyla amme kurumlarına arzuhâl hakkı kapsamında şevk ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya bili edinme hakkı kapsamında hep kurumlarından marifet talebinde bulunabilirsiniz.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen buluşma da hemşehrilerimizin istek ve önerilerini dinleyen Resi bey Apotrlarımız, taleplere belediyemiz aracılığıyla gerekli pozitif devirlerin konstrüksiyonlacağını belirtti.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you pursaklar belediyesi to a simpler version to give you the best experience.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni pursaklar belediyesi devrin ilk olağan divan içtiması, şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin kellekanlığında örgüldı.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen ferdî verileriniz, şahsi verilerinizin ustalıklenme ammaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyettar halk kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un pursaklar 8.

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 sayılı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca işlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

31 Mart Yöresel İdareler Seçimleri kapsamında il ve kaza belediye başkanları belli oluyor. YSK tarafından aktarılacak veriler Ankara pursaklar haber Pursaklar seçim akıbetları ekranında da yerini matlup.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar hakkında son zaman haberler ve şimdiki bilgiler bulunmaktadır.

Sizlere daha uz iş verebilmek dâhilin sitemizde çerezlere mevki veriyoruz Çerez politikamız için malumat kazanmak karınin tıklayınız Kabul ten

Report this wiki page